Последни новини

1. Йорданка Чобанова е новия ръководител на Представителството на ЕК в България
2. НОВИТЕ НАШЕНЦИ – д-р Надер Ябруди
3. ЕК одобри българска схема за държавна помощ за земеделски стопани
4. Преглед на резултатите, постигнати от Комисията „Фон дер Лайен“
5. Симулация на избори за Европейски парламент
6. Зимна икономическа прогноза от 2024 г.: забавено възстановяване на растежа и по-бързо намаляване на инфлацията
7. EК инвестира над 233 млн. евро в проекти за околна среда и климат

Всички новини

Европа Директно”Смолян продължава започнатият в края на 2008 година информационно-обучителен цикъл за експерти от системата на образованието

Европа Директно”Смолян продължава започнатият в края на 2008 година информационно-обучителен цикъл за експерти от системата на образованието

Създадена на: 08 05 2010

Европейският информационен център „Европа Директно” (ЕД) в Смолян има удоволствието да Ви съобщи, че продължава започнатият в края на 2008 година информационно-обучителен цикъл за експерти от системата на образованието. Инициативата се провежда под надслов „Пролет в Европа”, със съдействието на Европейския Информационен Център – Велико Търново.

Петият семинар от този цикъл ще се проведе на 17 май 2010 година от 10:30 до 18:00 ч. в базата на Европейски информационен център „ЕВРОПА ДИРЕКТНО” Смолян, в х-л “Кипарис Алфа”.

Обучението ще е развито в две основни теми:

1. ФОРМИРАНЕ НА ПОЗИТИВНА НАГЛАСА ЗА УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ.

2. ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РАБОТА ПО ПРАВА НА ДЕТЕТО В КЛАСНАТА СТАЯ.

Лектор и на двете теми е Доц. Даниела Дерменджиева – доктор по психология от Великотърновския университет, която всички участници познават от предишни обучителни модули.

В края на обучението каним подлите проектопредложения по процедурата на Европа директно „Заедно сме по-богати” да обсъдим накратко силните и слаби страни на оценените проекти и да получат нашите коментари.

Осигурен е кетъринг за участниците.

Обучението е напълно безплатно за Вас, но е необходимо да потвърдите участието си не по-късно от 14.05.2010 г., като изпратите e-mail или факс на посочените по-горе координати. В потвърждението посочете Вашите имена, телефон и mail-адрес и образователната институция, в която работите. Моля, потвърждавайте участие само ако сте сигурни, че ще присъствате, тъй като местата и материалите за обучението са ограничени. Можете да поканите и Ваши колеги, за които смятате че темата ще бъде полезна, но само ако ги регистрирате в посочения срок.

За допълнителна информация можете да се обръщате към Надежда Митева -Ръководител на ЕД - Смолян на тел.0301/81433

© 2008-2009 Нови Хоризонти, Europe Direct. Всички права запазени.
Europe Direct - Смолян Europe Direct