Последни новини

1. НОВИТЕ НАШЕНЦИ - Соня Йосифов
2. ЕВРОПА ДИРЕКТНО Смолян обявява конкурс за кратък разказ
3. България и Румъния се присъединяват към Шенген
4. Информационно-обучително събитие за читалищата в област Смолян
5. ЕК одобри 86,9 мил. евро в подкрепа на земеделските стопани
6. Йорданка Чобанова е новия ръководител на Представителството на ЕК в България
7. НОВИТЕ НАШЕНЦИ – д-р Надер Ябруди

Всички новини

"Качеството на живот в ЕС"

Създадена на: 24 03 2014

На 22.03.2014г. Европейски информационен център “Европа Директно” Смолян проведе среща с дамски клуб „Райковските копринки”.

Мероприятието е част от информационната кампания, която центърът провежда за популяризиране предстоящите избори за Европарламент през май.

В продължилата повече от час среща, на петнадесетте дами от клуба бе направена презентация за ролята на Европейския парламент, подробности около предстоящите през месец май избори и представяне на дейността на “Европа Директно” Смолян.

Проведе се и разговор за качеството на живот в ЕС и по-специално за децата и възрастните в неравностойно положение, за закрилата на жените, жертва на домашно насилие, за доброволчеството като форма за справяне с някои от проблемите на обществото - теми , по които дамите от клуба активно работят.

От своя страна членовете на клуба търсеха информация за програми на ЕС, по които могат да кандидатстват, партньорства на които могат да разчитат и споделиха темите, по които желаят да работят и да си партнират с „Европа Директно” Смолян.

Екипът на центъра „подслади” срещата с почерпка, подари на всички присъстващи рекламни и информационни материали.

Дамите от клуба зарадваха представителките на „Европа Директно” Смолян с прекрасни ръчно изработени тефтери, за да се отбележи началото на бъдещото сътрудничество между двете организации.

Снимки тук

Източник: „Европа Директно” Смолян.

© 2008-2009 Нови Хоризонти, Europe Direct. Всички права запазени.
Europe Direct - Смолян Europe Direct