Последни новини

1. НОВИТЕ НАШЕНЦИ - Соня Йосифов
2. ЕВРОПА ДИРЕКТНО Смолян обявява конкурс за кратък разказ
3. България и Румъния се присъединяват към Шенген
4. Информационно-обучително събитие за читалищата в област Смолян
5. ЕК одобри 86,9 мил. евро в подкрепа на земеделските стопани
6. Йорданка Чобанова е новия ръководител на Представителството на ЕК в България
7. НОВИТЕ НАШЕНЦИ – д-р Надер Ябруди

Всички новини

„Европа Директно” Смолян организира семинар за експерти от системата на образованието на тема „Как да подготвяме и управляваме успешни проекти”

 „Европа Директно” Смолян организира семинар за експерти от системата на образованието на тема „Как да подготвяме и управляваме успешни проекти”

Създадена на: 18 03 2010

На 01 април 2010 година от 9:30 до 16:30 ч в базата на Европейски информационен център „ЕВРОПА ДИРЕКТНО” Смолян, в х-л “Кипарис Алфа”, с любезното съдействие и участие на МИКЦ Смолян ще се проведе информационно-обучителен цикъл за експерти от системата на образованието. Инициативата се провежда под надслов „Пролет в Европа”.

Това е четвъртият семинар от този цикъл и ще е на тема „КАК ДА ПОДГОТВЯМЕ И УПРАВЛЯВАМЕ УСПЕШНИ ПРОЕКТИ”. Целта на обучението е да повиши знанията за разработване на проекти, чрез привличане на средства от донорски програми.

В отделните модули на тренинга ще бъдат разгледани основни проблеми при разработването и обосноваването на проекти, както и най-честите трудности при последващото им управление. Ще бъдат представени и практически техники за разработване на проекти. Впоследствие, участниците в семинара ще имат възможност да разработят реален мини-проект на социално-образователна тематика. За най-добрите проекти ще бъде предоставено финансиране от „Европа директно” - Смолян.

Лектор на семинара ще бъде Галина Русева-Кацева, експерт по разработване, управление и оценяване на проекти.

Участниците ще получат полезна литература и сертификат за участието си в семинара. Осигурен е кетъринг за всички участници.

Обучението е напълно безплатно , но е необходимо да се потвърди участие не по-късно от 26.03.2010 г., като изпратите e-mail или факс на адрес:

Европейски информационен център Смолян

Смолян 4700, Бул. България 3а

Тел./факс: 0301/81433

Europe-direct@horizonti.eu

www.horizonti.eu/europe-direct

В потвърждението посочете Вашите имена, телефон и mail-адрес и образователната институция, в която работите. Моля, потвърждавайте участие само ако сте сигурни, че ще присъствате, тъй като местата и материалите за обучението са ограничени. Можете да поканите и Ваши колеги, за които смятате че темата ще бъде полезна, но само ако ги регистрирате в посочения срок.

Очакваме Ви!

© 2008-2009 Нови Хоризонти, Europe Direct. Всички права запазени.
Europe Direct - Смолян Europe Direct