Последни новини

1. Йорданка Чобанова е новия ръководител на Представителството на ЕК в България
2. НОВИТЕ НАШЕНЦИ – д-р Надер Ябруди
3. ЕК одобри българска схема за държавна помощ за земеделски стопани
4. Преглед на резултатите, постигнати от Комисията „Фон дер Лайен“
5. Симулация на избори за Европейски парламент
6. Зимна икономическа прогноза от 2024 г.: забавено възстановяване на растежа и по-бързо намаляване на инфлацията
7. EК инвестира над 233 млн. евро в проекти за околна среда и климат

Всички новини

ГОДИШНА СРЕЩА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНФОРМАЦИОННИ МРЕЖИ В БЪЛГАРИЯ

Създадена на: 09 11 2008

Традиционната среща се проведе между 3 и 5-ти ноември в х-л "Пирин" в Сандански под надслов "Да комуникираме Европа Заедно".

Срещата беше организирана от Представителството на ЕК в България, а нейна основната цел бе да събере заедно представители на всички европейски мрежи, функциониращи в страната ни и да им даде възможност да се опознаят и обменят помежду си добри практики и полезен опит. Специален фокус по време на дискусиите беше поставен върху комуникационните приоритети на ЕК за следващата, 2009 година. Във форума участваха приблизително 60 човека.

По време на годишната среща, на изложение на мрежите в стил "панаир" бе дадена възможност на всеки европейски център или мрежа да представи пред другите участници свои материали, брошури и презентации.

На изложението Смолянският център Европа Директно беше представен с отделен щанд, на който бяха изложени негови материали и такива на неговите партньори - Община Смолян и Асоциацията на Родопските Общини. Особен интерес сред посетителите на изложението предизвика също и единствената презентация, представяща Смолян и дейността на центъра Европа Директно.

© 2008-2009 Нови Хоризонти, Europe Direct. Всички права запазени.
Europe Direct - Смолян Europe Direct