Последни новини

1. НОВИТЕ НАШЕНЦИ - Соня Йосифов
2. ЕВРОПА ДИРЕКТНО Смолян обявява конкурс за кратък разказ
3. България и Румъния се присъединяват към Шенген
4. Информационно-обучително събитие за читалищата в област Смолян
5. ЕК одобри 86,9 мил. евро в подкрепа на земеделските стопани
6. Йорданка Чобанова е новия ръководител на Представителството на ЕК в България
7. НОВИТЕ НАШЕНЦИ – д-р Надер Ябруди

Всички новини

„КОД: СИНЬО”

„КОД: СИНЬО”

Създадена на: 12 05 2023

ЕВРОПА ДИРЕКТНО Смолян организира събитие под надслов „КОД: СИНЬО”, с което отбеляза 9-ти май - Деня на Европа, 20 години от основаването на Сдружение „Нови хоризонти”, приемна структура на европейския център и 15 години от откриването му в сърцето на Родопа планина.

Поканени бяха партньори и приятели, които дълги години са работили за утвърждаване ценностите на обединена Европа и за развитието на гражданското общество в региона. Представители на държавни институции, културни институти и неправителствени организации, учебни заведения, журналисти и граждани уважиха поканата на организаторите и спазиха изискването им за празничен дрескод: син елемент в облеклото.

Акцент в срещата бе ползата от достигане на актуална информация от ЕС до област Смолян, съобразена със спецификата на региона и релевантна на търсенето. Наблегна се върху полезността от провеждане на обучителни дейности, подходящи за различна аудитория и касаещи теми като дезинформацията, гражданското образование, професионалните компетенции и др.

Припомняйки направеното през годините, екипът на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Смолян благодари на съмишлениците си за ползотворното партньорство, зарадва ги с фотоспомени от съвместни дейсности и получи подкрепа за бъдещите си начинания.

Снимки: тук

© 2008-2009 Нови Хоризонти, Europe Direct. Всички права запазени.
Europe Direct - Смолян Europe Direct