Последни новини

1. НОВИТЕ НАШЕНЦИ - Соня Йосифов
2. ЕВРОПА ДИРЕКТНО Смолян обявява конкурс за кратък разказ
3. България и Румъния се присъединяват към Шенген
4. Информационно-обучително събитие за читалищата в област Смолян
5. ЕК одобри 86,9 мил. евро в подкрепа на земеделските стопани
6. Йорданка Чобанова е новия ръководител на Представителството на ЕК в България
7. НОВИТЕ НАШЕНЦИ – д-р Надер Ябруди

Всички новини

Баланс между online и off-line работа – как да съхраним себе си?

Баланс между online и off-line работа – как да съхраним себе си?

Създадена на: 18 10 2021

На 16 октомври „ЕВРОПА ДИРЕКТНО” Смолян организира обучителен семинар на тема “Баланс между online и off-line работа – как да съхраним себе си?”.

Семинарът бе насочен към учители, родители и хора работещи отдалечено от дома си в условия на Covid-19 изолация. Целта на събитието бе насърчаване и подобряване на работата от вкъщи и справяне с предизвикателствата така, че смолянчани да се възползват напълно от предимствата на цифровизацията.

Гост-лекторът проф. д-р Даниела Тасевска - преподавател в катедра „Психология” на Великотърновския университет представи пред публиката причините за стреса и негативните последствия върху личността от смяната на режима на работа ”online-offline”. Запозна присъстващите с техники за успешна комуникация през електронни устройства и такива за съхранение на психичното здраве при продължителна социална изолация. Даде насоки на присъстващите за осигуряване на продуктивна работа от вкъщи и гладки работни процеси за отделния професионалист и неговия екип.

Въпреки усложнената епидемиологична обстановка семинарът премина при изключителен интерес от страна на учители и граждани.

Екипът на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Смолян организира такъв тип събитие за смолянската публика в отговор на един от ключовите комуникационни приоритети на Европейската комисия, а именно „Европа, пригодна за цифровата ера”.

Снимки тук

Запис от събитието може да видите тук, тук и тук.

© 2008-2009 Нови Хоризонти, Europe Direct. Всички права запазени.
Europe Direct - Смолян Europe Direct