Последни новини

1. НОВИТЕ НАШЕНЦИ - Соня Йосифов
2. ЕВРОПА ДИРЕКТНО Смолян обявява конкурс за кратък разказ
3. България и Румъния се присъединяват към Шенген
4. Информационно-обучително събитие за читалищата в област Смолян
5. ЕК одобри 86,9 мил. евро в подкрепа на земеделските стопани
6. Йорданка Чобанова е новия ръководител на Представителството на ЕК в България
7. НОВИТЕ НАШЕНЦИ – д-р Надер Ябруди

Всички новини

Презентация „Качеството на живот в ЕС”

Презентация „Качеството на живот в ЕС”

Създадена на: 28 02 2014

На 27.02.2014 г. Европейски информационен център “Европа Директно” Смолян проведе среща презентация „Качеството на живот в ЕС” в пенсионерски клуб в кв. Райково.

Мероприятието е част от информационната кампания, която центърът провежда за популяризиране предстящите избори за Европарламент през май.

В продължилата 1 час среща, на 25 члена на пенсионерския клуб кв. Райково бе направена презентация за създаването и начина на функциониране на институциите на ЕС. Възрастните хора се запознаха с ролята на Европейския парламент и подробности около предстоящите през месец май избори.

Проведе се разговор за качеството на живот в ЕС (по-специално на възрастните хора) и паралел с действителността в България.

От своя страна членовете на клуба търсеха информация за програми на ЕС, по които могат да кандидатстват и споделиха темите, които желаят да се дискутират при бъдещи срещи с „Европа Директно” Смолян

Екипът на центъра „подслади” срещата с почерпка, подари на всички присъстващи рекламни материали на центъра и направи кът с европейска литература.

снимки: тук

Източник: „Европа Директно” Смолян.

© 2008-2009 Нови Хоризонти, Europe Direct. Всички права запазени.
Europe Direct - Смолян Europe Direct