Последни новини

1. Йорданка Чобанова е новия ръководител на Представителството на ЕК в България
2. НОВИТЕ НАШЕНЦИ – д-р Надер Ябруди
3. ЕК одобри българска схема за държавна помощ за земеделски стопани
4. Преглед на резултатите, постигнати от Комисията „Фон дер Лайен“
5. Симулация на избори за Европейски парламент
6. Зимна икономическа прогноза от 2024 г.: забавено възстановяване на растежа и по-бързо намаляване на инфлацията
7. EК инвестира над 233 млн. евро в проекти за околна среда и климат

Всички новини

Международен фотоконкурс „Светът на жените в моята страна”

Международен фотоконкурс „Светът на жените в моята страна”

Създадена на: 10 08 2011

Международен фотоконкурс „Светът на жените в моята страна”

Спечелете едноседмичен престой в Париж и самостоятелна изложба в парижка галерия !

За втора поредна година, Фондация Алианс франсез в Париж обявява международен фотоконкурс за всички сдружения Алианс франсез по света. Първото издание на конкурса „Какво е да съм на 20год. в моята страна” бе увенчано с огромен успех, като в него се включиха повече от 1 300 участници от различни Алианси. Големият финалист в това първо издание е варненката Цвета Хайдарова, която понастоящем подготвя своята самостоятелна изложба в парижка галерия.

На местно ниво конкурсът се провежда от Алианс франсез-Варна. Целта на този първи етап на преселекция е да бъде излъчен лауреат от България, който да продължи участието си в конкурса, състезавайки се с лауреатите от другите страни. Финалната фаза на конкурса ще се организира от жури, излъчено от Фондация Алианс франсез в Париж. Всички условия за провеждането на конкурса можете да прочетете в рагламента по-долу.

За да участвате в първия тур на преселекция изпратете в електронен вариант 2 авторски снимки във формат .jpeg до 1 МB със следната резолюция 1500 х 2100 пиксела преди 16.09.2011г. на yyakubova@afvarna.org. Обърнете внимание, че за втория финален тур трябва да предоставите електронни файлове във формат JPEG с резолюция 2300 х 3500 пиксела. Няма възрастови ограничения за участниците. Жури на Алианс франсез-Варна ще излъчи победителят от първия етап и неговите две снимки ще бъдат изпратени във Фондация Алианс франсез в Париж, където журито, излъчено от организаторите на конкурса на световно ниво, ще вземе окончателното си решение най-късно до 17.10.2011. Лауреатите и финалистът ще имат възможността да направят обща изложба на място, избрано от Фондация Алианс франсез, както и по време на 34-ят Международен Колоквиум на сдружения Алианс франсез от целия свят в края на м.януари 2012 в Галерията на бул. Распай 101, 6-то предградие на Париж. Финалистът ще има възможността да направи собствена изложба в Париж, като някои от снимките ще бъдат публикувани в списание „Курие интернационал”

За участие в конкурса, прочетете регламента на конкурса регламент на конкурса, попълнете и изпратете формуляра за участие формуляр за участие,който можете да изтеглите оттук на ел.адрес yyakubova@afvarna.org. Краен срок за изпращане на фотографиите 16.09.2011

Успех на всички!

Източник на информация:Алианс Франсез – Варна

© 2008-2009 Нови Хоризонти, Europe Direct. Всички права запазени.
Europe Direct - Смолян Europe Direct